Er du træt af dit job? Er du træt af sure chefer og sure kunder? Sidder du tit og kigger ud af vinduet og drømmer om, at du lavede noget helt andet? Måske noget hvor du rent faktisk hjalp andre mennesker? Det kan være, at du så har overvejet at blive zoneterapeut. Det er en nemlig en rigtig god mulighed for dig for at gøre noget godt for andre og samtidig finde en helt anden vej i dit arbejdsliv.

Med en zoneterapi skole bliver det nemt og hurtigt for dig at skifte retning i livet. Hvis du bor i Aalborg eller Viborg, har du gode muligheder for at uddanne dig til zoneterapeut. Skolen er meget fleksibel, og det er derfor nemt for dig at have et arbejde og en familie ved siden af. På den måde behøver du først at tage springet og blive selvstændig zoneterapeut, når du færdiggjort uddannelsen. Det kan give dig en større sikkerhed.

Du skal dog være opmærksom på, at du i forbindelse med uddannelsen faktisk skal behandle nogle patienter derhjemme. Du skal nemlig kunne dokumentere, at du har brugt i hvert fald 50 timer på at behandle patienter derhjemme. Det er en god mulighed for dig for at behandle nogle folk og få noget erfaring. Det er også en god mulighed for at vende forskellige situationer med din lærer eller de andre elever, hvis der er noget, du har været i tvivl om i forbindelse med de behandlinger, du har givet derhjemme.

Zoneterapi skole handler om det hele menneske

I løbet af de to år, som zoneterapi skolen varer, lærer du en række forskellige ting. Du lærer dermed ikke kun om zoneterapi, men også om for eksempel kost og medicin. Det giver dig en god baggrund for at kunne tale med dine patienter om disse ting også. Det er nemlig vigtigt for at være et helt menneske, der er sundt og raskt.

Et af de store problemer i vores samfund er, at vi ofte får delt mennesket op i enkelt dele. Hvis der er noget galt med fødderne, ser vi kun på dem. Hvis vedkommende er overvægtig, er der kun fokus på det. Det er sjældent, at man tager hele kroppen med og prøver at finde velfærd og balance i den. Det kan du lære, hvordan du kan hjælpe andre med ved at gå på zoneterapi skole (Læs mere her).

Få styr på alt det praktiske på zoneterapi skole

Udover zoneterapi og mere kropsnære ting er der også en række lavpraktiske detaljer, du er nødt til at have styr på, når du skal være privatpraktiserende zoneterapeut. Det er for eksempel, hvordan du skal reklamere for din virksomhed. Når du lige har startet din virksomhed op, har du brug for, at der er så mange som muligt, der får kendskab til den. Derudover er det også vigtigt, at du ved, hvordan du skal lave regnskaber. Både markedsføring og regnskaber lærer du også om på zoneterapi skolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *