Et par sneakers er utroligt behageligt fodtøj at gå i, og så kan de bruges til de fleste outfits. Derfor er det et must at have både når det gælder hverdagsbrug eller på en aktiv weekend- eller shoppetur med vennerne. Det, der gør, at sneakers kan bruges sammen med det meste tøj og i de fleste sammenhænge, er, at designet er så enkelt og neutralt. Det er nemt at finde sneakers i enhver farve, samt at finde nogle i forskelligt designs. På den måde kan det lade sig gøre, at finde sneakers, der endnu mere passer til en hver lejlighed, men også til forskellige smage og præferencer.

Sneakers i andre neutrale farver

Det er nemt at falde i den vane kun at bruge sneakers til hverdag. For at variere lidt, kan man derfor gå efter forskellige farver. Det behøver ikke være de vilde pangfarver, der skal til for at pifte et outfit op, det er nok med for eksempel en blå i stedet for en sort, eller en lys brun, når vejret begynder at skifte fra vinter- til forårsvejr.

Sneakers behøver heller ikke være sorte for at kunne bruges med det fleste sæt tøj, så de kan stadig have et forholdsvis neutralt design, uden at blive helt sorte. Hvis du dog stadig mest er til et par sorte sko, kan det stadig lade sig gøre, at finde et par pæne sorte med bare en smule farve på til at bryde det – det kan være en hvid eller anden farve sål; en stribe hen ad siden; at hælen har en anden farve; eller snørebånd i en anden farve.

Sneakers med blikfang i lækre farver

Der findes rigtig mange fede mærker på markedet, og selvom skoene med den neutrale farve er lette at få til at passe sammen med alle slags outfit, er de fleste dog ikke blege for at vise deres sneakers frem, eller har noget i mod at andre lægger mærke til deres sko. Derfor er det nemt at fine et par fede sneakers i andre og mindre neutrale farver også, og det er en god måde at få udvidet sit sortiment af sneakers og få peppet sit outfit lidt op.

Alt efter hvilket look du går efter eller hvilken stil, du har, vil det altid være muligt at finde lige netop den rigtige farve sneakers til det outfit du ønsker. Et par sneakers i den rigtige farve vil kunne sætte prikken over i’et. Det er uanset, om du går rundt i et par traditionelle jeans eller en let og farverig sommerkjole. Lige meget hvilken stil du har, vil du nemlig nemt kunne udvide dit sneakers sortiment med de mange flotte farver, der er på markedet – det kan være pangfarverne, der er oppe i tiden lige nu, eller de mere støvede farver, som passer godt til et par jeans, hvis man går efter et mere retro look.

Ikke bare farverne bør du kigge på, hvis du ønsker sneakers til forskellige lejligheder og forskellige outfits. Også højden på skoene vil gøre en stor forskel. Har du en fin kort sommerkjole på, vil de fleste gå efter et par med lavt skaft, mens det mere street look fås med et par løstsiddende jeans og sneakers med højt skaft.

Du skal altså kun i sjældne situationer lade dit outfit begrænse dit valg af fodtøj, for sneakers kan bruges med et meste. Hvilket uden tvivl er en af grundende til, at det er det mest populære fodtøj lige nu – de går med det meste, kan fuldende et look og har en utrolig høj grad af komfort.

At anskaffe sig nogle sneakers kan ligeledes gå meget hurtigt, hvis du står og skal bruge dem i morgen. Bare gå ned i en skobutik, og så er valgmulighederne uendelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *