Det kan vi godt forstå. New York går under betegnelsen ”byen, der aldrig sover” og dette er ikke ubegrundet. Der er altid liv i byen og den er utrolig eftertragtet. Byen kan nydes med vennerne, veninderne, kæresten, familien eller alene. Du kommer ikke til at være alene længe.

På udkig efter flybilletter til New York?

Hvis du vil finde den bedste pris på flybilletter til New York er det en god idé at holde et skarpt øje på udbydernes hjemmesider. Alternativt kan du få en arrangør til at finde en god pris. Nogle folk er specialister i, at finde de gode priser og afgange. Ofte kan du få flybilletter til New York for en billigere pris, hvis du er villig til at mellemlande end hvis du flyver direkte.

Et godt tip er at lade vær med at fylde kufferten helt op, da man altid kommer hjem med en masse fra shopping turen.

Når du har flybilletter til New York – hvad skal der så ske?

New York er en pulserende by og den løber aldrig tør for oplevelser. Oplevelserne er alsidige – der er oplevelser som skal smages, oplevelser der skal ses og oplevelser der skal mærkes. New York byder på eventyr for enhver smag.

Hvis det er første gang du skal opleve New York findes der de traditionelle attraktioner som er et must-see for førstegangsbesøgende. Det er attraktioner såsom Frihedsgudinden, Empire State Building, Times Square og så videre. New York byder på så mange ting, at det er en god idé at beslutte sig for, hvad der skal ske inden turen. For det første er det en god idé at blive enig med din/dine rejsepartner/rejsepartnere om, hvad I skal se. På den måde udnytter i tiden og I bliver ikke uenige på selve turen. Ofte vil man gerne se så meget som muligt, men det er ikke oplevelsen værd, hvis man stresser hele vejen igennem. Derfor er planlægning endnu en god grund.

Til den kulturelle type MoMa et must-see. Museet er spækket med spændende kunst både udendørs og indendørs. Derudover kan du besøge China Town og Italy Town som er områder, som er oplevelsesrige at besøge.

Hvis du for alvor har lyst til opleve kulturen i New York City er Central Park det perfekte sted at tage hen. Her kan du tage en løbetur sammen med de andre løbere eller slappe af på græsset. Er du mere til en gåtur igennem den kendte park er det masser at se på. I parken løber der egern rundt, der er dyr i søerne og der legepladser og små tivolier. Hvis du er heldig går turen forbi springvandet fra den velkendte tv-serie Friends.

På den anden side af Brooklyn Bridge finder du Brooklyn. Turen er fantastisk fra begge sider af broen. Om aftenen lyser broen op og den er da også en af de mest fotograferede broer i hele verden. Der er desuden penge at spare på logi, hvis du vælger at bo i Brooklyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *