Når man har gået rundt hele livet og bare haft en eneste drøm, nemlig at arbejde i et byggefirma er det selvfølgeligt rigtig ærgerligt hvis man bliver dømt ikke helt så egnet

Der er mange forskellige ting at lave i et byggefirma

Når man vokser op i en by som Horsens er der da mange muligheder for hvad man kan tage sig til og hvordan man kan tegne ens fremtid. Mange af disse muligheder finder dog sted i byer uden for, som for eksempel Vejle. Og hvis man bare ikke ønsker at flytte de mindste steder væk fra Horsens så må man jo blive. Et godt sted man kan begynde at arbejde er i et byggefirma. I alle disse år, siden man kunne gå har man kigget på det samme byggefirma i Vejle, men man har aldrig set nogen tilknyttede medarbejdere, hvilket faktisk undrer dig lidt. Bygningerne hvor dette byggefirma holder til er godt nok heller ikke nyeste model, men det tænker man vel ikke så meget over hvis man bare er ti år og godt vil arbejde i et byggefirma. Så det er her at et lille frø bliver plantet og så småt spirer. For frøet er det, at man bare for alt i verden vil arbejde i dette byggefirma og det som sår er så, at man bare ønsker det mere og mere i løbet af sit liv. man går igennem folkeskolen et godt stykke under middel, men kan da både lægge tal sammen og stave til kat og hat og hvor meget mere i livet skal man egentligt kunne end dette?

Hvordan kommer du så ind i et byggefirma

Så snart du kommer ud af folkeskolen kontakter du det byggefirma i Vejle, som du har set dig lun på. Du forhører dig om hvordan det lige er når man godt vil ind i varmen og have arbejde der og de fortæller dig lidt af hvert. Blandt andet siger dette byggefirma til dig, at det vigtigste du overhovedet skal er at have en bestemt uddannelse, som du for eksempel kan få fra den tekniske skole i Horsens. Du går straks i gang, men der går ikke lang tid før underviseren tager dig til side og meget stille spørger dig om det er helt sikkert, at det er et byggefirma du vil satse på, at bruge din fremtid i. Du nikker uden at overveje det først og så siger underviseren, at han mener, at det er muligt at arbejde i et byggefirma. Til gengæld siger han, at det nok ikke er det smarteste, at det bliver som en byggemester et sted i Vejle du skal arbejde på dette byggefirma. I stedet anbefaler underviseren dig til at du får en uddannelse og et job, der omhandler noget med kontor. Du må ærligt talt sige, at der vist ikke er noget job i det her byggefirma som kontoruddannet, men din underviser har undersøgt det på forhånd og siger, at det er der i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *